VIJESTI

 

Koncertom u Joensuu Areeni započeo 'Imaginaerum European Tour'

Posted by Bruno Sojcic on Sunday, March 4, 2012 Under: Tour
Veliku europsku turneju na kojoj promovira aktualni album „Imaginaerum“ Nightwish je otvorio pred više od 7500 ljudi u dvorani Areena u finskom Joensuu. Nakon šest nastupa u Finskoj, na kojima ih supportira Poisonblack, Nightwish će turneju nastaviti u ostalim dijelovima Europe, a seriju od dvadeset i četiri koncerta okončati u ljubljanskoj dvorani Tivoli, koji će se održati 8.05. Predgrupe na većini tih koncerata bit će Battle Beast i Eklipse.


Nightwish je u Areeni u Joensuu oduševljenim fanovima izveo set pjesama među kojima, uz nove, ima mnoštvo provjerenih hitova iz petnaestogodišnje karijere benda:

01. Taikatalvi
02. Storytime
03. Wish I Had An Angel
04. Amaranth
05. Scaretale
06. The Siren
07. Slow Love Slow
08. I Want My Tears Back
09. The Crow, The Owl And The Dove
10. Islander
11. Nemo (acoustic)
12. Last Of The Wilds
13. Planet Hell
14. Song Of Myself
15. Last Ride Of The Day

Bis:
16. Poet And The Pendulum
17. Finlandia
18. Over The Hills And Far AwayKoncert u sklopu Imaginaerum European Toura održat će se 8. svibnja (utorak) u ljubljanskoj hali Tivoli i posljednji je u prvom dijelu te turneje. Cijena ulaznica je 40,50 eura za parter, tribine istok i zapad, a dostupne su na svim prodajnim mjestima sustava Eventim, te putem Interneta (http://www.eventim.hr/hr/ulaznice/nightwish-ljubljana-krizanke-296805/performance.html).

www.nightwish.com
www.eventim.hr
www.eventim.si

In : Tour 


Tags: nightwish  tour  european  europe  slovenia 
comments powered by Disqus